Sastanci u Solani i Pascima: PDA sve jači i masovniji

Gradski odbor PDA Tuzla sa svakim novim sastankom sve je jači i masovniji. To dokazuju i dobro posjećeni sastanci u mjesnim ograncima Solana i Pasci, koji su održani u petak 13. jula.
Predsjednici MO Solana i Pasci, Ćerim Rastoder i Nermin Majstorović, u svojstvu domaćina na samom početku sastanaka prisutne su upoznali o dosadašnjim aktivnostima u svojim ograncima i narednim planovima.
Brojnom članstvu obratili su se predsjednik GO PDA Tuzla doc.dr.sc Senad Mehmedinović, Hidajeta Jarčević Mehić – predsjednica Asocijacije žena PDA Tuzla, Miralelem Softić – potpredsjednik GO PDA Tuzla, dr. Naida Morić – predsjednica Asocijacije mladih PDA Tuzla, kao i Slavena Vojinović – ministrica kulture, sporta i mladih u Vladi TK.
Predsjednik GO PDA Tuzla dr. Senad Mehmedinović u svome obraćanju akcenat je stavio na tuzlanske kandidate za predstojeće opće izbore, kao i detaljno informisanje članstva o dosadašnjim aktivnostima i operativnom planu rada do oktobra. Također, prisutnima je govorio o ključnim porukama Pokreta demokratske akcije BiH sa posebnim akcentom na ravnomjeran razvoj lokalnih zajednica, uz zaključak da PDA svoje djelovanje bazira na radu i odgovornosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !