Sastanak predsjednika GO PDA Tuzla sa članovima Kolegija AM

Predsjednik GO PDA Tuzla dr.sci. Senad Mehmedinović održao je jučer sastanak sa članovima kolegija Asocijacije mladih.

Pored predsjednice AM PDA Tuzla dr. Naide Morić, sastanku su prisustvovali i potpredsjednici  Emina Muhamedbegović, Emir Šahović i Faruk Durmić, kao i sekretar Mirza Karamujić.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj organizaciji mladih na nivou Tuzle i o planu aktivnosti mladih za naredni period.

Tokom sastanka predsjednik GO PDA Tuzla članove kolegija upoznao je o planu aktivnosti gradskog odbora i objasnio ulogu i doprinos mladih u kampanji za predstojeće izbore.

– Asocijacija mladih PDA Tuzla je za nepuna dva mjeseca formirala asocijacije mladih po mjesnim ograncima. Ja im na tome čestitam. Ponosan sam na taj uspjeh. Predloženi plan aktivnosti za naredni period pokazuje jednu ozbiljnost, profesionalnost i odlučnost mladih PDA Tuzla u realizaciji određenih ciljeva. U PDA BIH ne postoji generacijski jaz, što se može i potvrditi činjenicom da će PDA Tuzla na izborima u oktobru od 11 predloženih kandidata, imati tri kandidata koji po dobnoj strukturi do 30 godina pripadaju kategoriji mladih. U politici PDA svi imaju jednake šanse i mogućnosti. Mladi su resurs u koje ćemo uvijek ulagati i jačati njihove kompetencije za svjetliju budućnost svih nas – rekao je predsjednik Mehmedinović, koji je pohvalio rad Asocijacije mladih i dao punu podršku za naredne aktivnosti.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !