Obilježen Međunarodni Dan narcisa posvećen borbi protiv karcinoma dojke

U sklopu obilježavanja Međunarodnog Dana narcisa, vrijedne članice Asocijacije žena PDA GO Tuzla podijelile su danas više od hiljadu narcisa u pješačkoj zoni u centru Tuzle i tom prilikom prikupile donacije koje će biti usmjerene ženama oboljelim od karcinoma.
” Kako cvijet narcisa simbolizira proljeće i buđenje nove nade, tom prilikom se mi kao članice Asocijacije žena PDA GO Tuzla, svake godine trudimo poslati poruku nade za ozdravljenje svim oboljelim od ove opake bolesti.
S obzirom na to, da je ovih dana i pet punih godina od osnivanja PDA BiH, ovim humanim projektom podsjetile smo javnost da su članice PDA socijalno i društveno odgovorne, kao i da su spremne na kontinuirani vid podrške našim građanima.
Novac prikupljen u ovoj, sada već tradicionalnoj akciji, donirat ćemo tamo gdje je najpotrebniji, ženama koje se liječe od karcinoma i o tome ćemo ubrzo izvijestiti javnost. Zahvaljujemo se građanima Tuzle na njihovim prilozima i empatiji za ovu kategoriju žena.” – kazala je predsjednica AŽ PDA GO Tuzla Sanela Jurišić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !