Sastanak predsjednika GO PDA Tuzla Senada Mehmedinovića sa predsjednicima mjesnih ogranaka

Predsjednik Gradskog odbora PDA Tuzla Senad Mehmedinović upriličio je u petak 21.maja sastanak sa predsjednicima mjesnih ogranaka Slatina, Batva, Solana, Kreka, Kula, Mosnik i Crvene njive.
Tom prilikom prisutni su upoznati sa aktuelnim političkim dešavanjima te su dobili osnovne upute za rad u narednom periodu.
Sastanku su prisustvovali i koordinatori radnih grupa koji će u narednom periodu biti glavna poveznica između rukovodstva i članstva.
– Uvijek me raduje direktan kontakt sa okosnicom političkog aktivizma i mogućnost da predstavnicima baze koja je najvažniji stub svake političke organizacije prenesem informacije s kojima će oni prilikom svojih kontakata upoznati članstvo. Predsjednici mjesnih ogranaka su imali priliku da postave pitanja o aktuelnim dešavanjima, kao i stanju i aktivnostima unutar Gradskog vijeća Tuzla. – kazao je Mehmedinović.
Prisutni predsjednici su upoznali predsjednika Mehmedinovića sa stanjem unutar svojih ogranaka, kao i planovima za aktivan rad u ograncima u narednom periodu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !