Zasjedao Gradski odbor: Početak kampanje 7.septembra u velikoj dvorani Mejdan

Na trećoj redovnoj sjednici Gradskog odbora PDA Tuzla predsjednik GO doc.dr.sc.Senad Mehmedinović detaljno je obrazložio predizborni plan aktivnosti, sa posebnim akcentom na početak kampanje i predizborni skup u velikoj dvorani Mejdan 7.septembra.

PDA Tuzla tokom predizborne kampanje imat će posebnu otvorenu kancelariju za građane, predizborne skupove i štandove po mjesnim ograncima.

Samir Imamović, član Kantonalnog izvršnog odbora PDA, istakao je da u kampanji treba obratiti pažnju na javno zagovaranje kako bi se plan i program stranke što bolje prezentirao i prenio drugima.

Prisutnima na trećoj redovnoj sjednici Gradskog odbora obratili su se i Denis Husić – sekretar GO, Senada Šahović – članica Izvršnog odbora GO i predsjednica MO Batva, gradski vijećnik i potpredsjednik GO Miralem Softić, ministrica kulture, sporta i mladih Slavena Vojinović, kao i Emir Šahović – potpredsjednik Asocijacije mladih PDA Tuzla.

Oni su se u svojim obraćanjima fokusirali na izbornu kampanju i animiranje ljudi.

Pored njih prisutnima su se obratili i Rijad Selimović – predsjednik MO Sjenjak, Almir Terzić – predsjednik MO Gornja Tuzla i Suad Palavrić – predsjednik MO Kiseljak.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !