Održana sjednica Izvršnog odbora PDA Tuzla

Na 22.redovnoj sjednici Izvršnog odbora PDA Tuzla koja je održana u petak 9.oktobra usvojeni su izvještaj o radu sa radno – konsultantivnih sastanaka po mjesnim ograncima i izvještaj o realizovanim aktivnostima u posljednjih mjesec dana.

Predsjednik Mehmedinović kazao je da je zadovoljan rezultatima sastanaka po ograncima, te da se nastavlja obilazak i u narednom periodu. Mehmedinović je istakao da se na sastancima razgovaralo o aktuelnom stanju u ograncima kao i pripremama za lokalne izbore.

Pored ovoga, na sjednici Izvršnog odbora bilo je riječi o predizbornoj kampanji, te je u skladu sa povratnim informacijama sa terena predloženo još nekoliko aktivnosti, a sve s ciljem povećanog dijaloga sa građanima i prisutnosti u svim naseljenim mjestima. Naglašeno je da su Izborna platforma PDA Tuzla, kao i epilog iste završeni tekstualno, tehnički i stilski, te da su pripremljeni za podjelu. Urađene su afiše i posteri sa kandidatima, kandidatom za gradonačelnika. Na kraju je podvučeno da se Gradski odbor PDA Tuzla u potpunosti pripremio za početak predizborne kampanje sa jasnim planom svih aktivnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !