Gradski odbor: PDA je i dalje najstabilniji politički subjekt na Tuzlanskom kantonu

Da je Pokret demokratske akcije trenutno najstabilniji politički subjekt na Tuzlanskom kantonu pokazala je i VII redovna sjednica Gradskog odora PDA Tuzla kojoj je u utorak prisustvovalo više od 150 članova ove gradske organizacije.

Pored izvještaja o aktivnostima u proteklom periodu koji je podnio Senad Mehmedinović, predsjednik ove tuzlanske stranačke organizacije, prisutnima su se obratili i Elzina Pirić, zastupnica Parlamenta Federacije BiH, kao i Senad Alić, predsjednik Kantonalnog odbora PDA Tuzlanskog kantona, koji su izvijestili o aktuelnoj političkoj situaciji na području najmnogoljudnijeg kantona.

Članovima Gradskog odbora obratili su se i Hidajeta Jarčević, predsjednica Asocijacije žena PDA Tuzla, zatim Senada Šahović i Enisa Žunić, članice Izvršnog odbora ove asocijacije, te Emir Šahović, predsjednik Asocijacije mladih PDA Tuzla, kao i Meliha Pašić predsjednica mjesnog ogranka Stari grad i Vehid Mehmedinović koordinator radne grupe.

Na sjednici je data puna podrška Mirsadu Kukiću, predsjedniku PDA, kada je u pitanju dosadašnje, ali i buduće vođenje političkog procesa, a prema postojećoj platformi, odnosno Programima i ciljevima stranke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !