Gradski odbor: Podrška predsjedniku Kukiću u vođenju političkih pregovora

Predsjednik GO PDA Tuzla doc.dr.sc. Senad Mehmedinović na šestoj redovnoj sjednici Gradskog odbora PDA Tuzla podnio je Izvještaj o radu za 2018.godinu, koji je jednoglasno usvojen. Mehmedinović je naglasio da se PDA Tuzla u protekloj godini nametnuo ozbiljnim radom i brojnim aktivnostima, što su građani prepoznali. Istakao je da i u 2019. godini predstoji ozbiljan rad i politički angažman. U svome obraćanju predsjednik Mehmedinović posebno je pohvalio rad Mjesnih ogranaka, Asocijacija žena i mladih koji su svi zajednički doprinijeli cjelokupnom radu GO Tuzla.

Na sjednici Gradskog odbora, prisutnima se obratio i Samir Imamović, generalni sekretar PDA BiH, koji je izvijestio o aktuelnoj političkoj situaciji, nakon čega je data puna podrška Mirsadu Kukiću u vođenju političkih pregovora. Imamović je naglasio da je PDA u svoje redove prihvatio ukras koji se zove GO Tuzla. Članovi GO PDA Tuzla jednoglasno su usvojili i Plan rada za 2019.godinu. Na sjednici je još jednom naglašeno da je u GO PDA Tuzla svaki pojedinac bitan.

Važno je napomenuti da su se na sjednici prisutnima obratili i Hidajeta Jarčević – presjednica Asocijacije žena, Naida Morić – predsjednica Asocijacije mladih, Senada Šahović – predsjednica MO Batva, Vehid Mehmedinović – koordinator za rad sa MO, Denis Husić – sekretar GO, Miralem Softić – potpredsjednik GO, Rijad Selimović – predsjednik MO Sjenjak i Emir Šahović – potpredsjednik Asocijacije mladih. Oni su afirmativno govorili o dosadašnjem radu, kao i značaju budućih aktivnosti za rad GO Tuzla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !