Održana peta redovna sjednica Gradskog odbora

Na petoj redovnoj sjednici Gradskog odbora PDA Tuzla predsjednik doc.dr.sc.Senad Mehmedinović podnio je Izvještaj o radu Gradskog izbornog štaba i analizu predizborne kampanje.

Predsjednik Mehmedinović naglasio je da je GO Tuzla zadovoljan ostvarenim izbornim rezultatom, i da je predizborna kampanja uspješno realizirana. Istakao je da je  izbornom rezultatu doprinio kontinuiran rad mjesnih ogranaka, Asocijacije žena i Asocijacije mladih.

Članovima Gradskog odbora predsjednik Mehmedinović u posebno pripremljenoj prezentaciji detaljno je prezentirao sve važne segmente dosadašnjega rada i preizborne kampanje.

Naglašene su brojne uspješne aktivnosti u proteklome periodu. Od panel diskusije Asocijacije žena GO, Akcije Mjesec zdravlja u organizaciji Asocijacije mladih GO, otvorene četiri kancelarije PDA Tuzla tokom kampanje, do obilazaka mjesnih ogranaka i direktnog razgovora sa građanima.

Članovi Gradskog odbora u svojim javljanjima fokus su stavili na održane izbore, kao i na prijedloge aktivnosti u narednome periodu.

Nahid Mehić, predsjednik Kadrovske komisije GO PDA Tuzla, prisutne je informisao o usvojenom Pravilniku o radu Kadrovske komisije.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !