Druženje sa aktivistima iz ogranaka Solina, Centar i Ši Selo

Mjesni ogranak Solina predvođen predsjednikom ogranka Amirom Prelićem, organizirao je druženje sa svojim članovima. Druženju su prisustvovali predsjednik GO PDA Tuzla doc. dr. sc. Senad Mehmedinović, predsjednica Asocijacije žena GO Hidajeta Jarčević, Slavena Vojinović – ministrica kulture, sporta i mladih u Vladi TK, Samir Imamović – član Kantonalnog odbora i Nahid Mehić – predsjednik Kadrovske komisije GO. Tokom druženja sumirani su izborni rezultati. Bilo je riječi i o aktivnostima koje slijede u narednome periodu.

 

Mjesni ogranak Centar predvođen predsjednikom ogranka Asimom Hadžiselimovićem organizirao je sastanak sa svojim članovima. Na sastanku se najviše govorilo o održanim izborima. Sastanku je prisustvovao predsjednik GO PDA Tuzla doc. dr. sc. Senad Mehmedinović, kao i predsjednica Asocijacije žena GO Hidajeta Jarčević. Predsjednik Mehmedinović članove ogranka informisao je o rezultatima PDA na izborima. Bilo je riječi i aktivnostima koje će uslijediti u narednome periodu.

 

Mjesni ogranak Ši Selo predvođen predsjednikom ogranka Nedimom Borogovcem, organizirao je druženje za svoje aktiviste.
Druženju su prisustvovali predsjednik GO PDA Tuzla doc. dr. sc. Senad Mehmedinović, predsjednica Asocijacije žena GO Hidajeta Jarčević i Samir Imamović – član Kantonalnog odbora.
Tokom druženja sumirani su izborni rezultati. Bilo je riječi i o aktivnostima koje slijede u narednome periodu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !