Dobra posjećenost na sastancima na Slatini, Brčanskoj Malti i Ši Selu

Dobra posjećenost na sastancima  u mjesnim  ograncima Slatina, Brčanska Malta i Ši Selo  pokazuje da je Tuzla uz PDA.

Na samom početku sastanka u MO Slatina  prisutnima se u svojstvu domaćina obratila Dijana Bijesović, predsjednica AŽ MO Slatina.

Pored predsjednice Bijesović, prisutnima su se obratili i gradski vijećnik i potpredsjednik GO Miralem Softić, predsjednica Ascocijacije mladih PDA Tuzla Naida Morić, Senada Šahović i Ćamil Čustović – članovi Izvršnog odbora, kao i ministrica kulture, sporta i mladih u Vladi TK Slavena Vojinović.

Masovan odaziv na sastanku u MO Brčanska Malta nedvojbeno pokazuje da je i Brčanska Malta uz PDA Tuzla. Više od 70 članova stranke prisustvovalo je sastanku u ovome mjesnom ogranku, što pokazuje zainteresiranost  građana za PDA Tuzla.

Na sastanku na Brčanskoj Malti prisutnima su se obratili, Nahid Mehić – predsjednik Kadrovske komisije PDA Tuzla i koordinator za MO Brčanska Malta, Solina i Sjenjak, Hidajeta Jarčević – gradska vijećnica i predsjednica Asocijacije žena PDA Tuzla, Denis Husić – sekretar PDA Tuzla, kao i ministrica kulture, sporta i mladih u Vladi TK Slavena Vojinović.

Pored njih prisutnima su se obratili i i Maida Zahirović – članica IO AM PDA Tuzla i predsjednica MO AM Brčanska Malta, Meliha Malikić – članica IO AŽ PDA Tuzla, Rijad Selimović – predsjednik MO Sjenjak i Amir Prelić – predsjednik MO Solina.

Na sastanku u MO Ši Selo prisutnima su se obratili, Hidajeta Jarčević – gradska vijećnica i predsjednica Asocijacije žena PDA Tuzla, gradski vijećnik i potpredsjednik GO Miralem Softić, Jasmin Kalesić – član IO PDA Tuzla, Sandra Memić – ministrica za rad, socijalnu politiku i povratak u Vladi TK i Emir Bećirević – član IO AM PDA Tuzla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !