Asocijacija žena Gradskog odbora PDA Tuzla upriličila druženje povodom “Dana žena”

 Već tradicionalno druženje Asocijacije žena Pda Tuzla upriličeno povodom 8.marta “Dana žena” proteklo je u veselom raspoloženju naših članica, uz večeru i muziku uživo.
Predsjednik povjereništva Gradskog odbora PDA Tuzla Emir Šahović, pozdravivši predsjednicu PDA BiH Elzinu Pirić i predsjednicu KO AŽ Lejlu Ćebić Đerzić, koje su kao gošće uveličale ovaj skup, obratio se prisutnim članicama i poželio dobro raspoloženje, ugodno druženje i sretan međunarodni praznik Dan žena.
Još jednom naglasio je da su žene zaista stub ovog društva te da je njegova želja da svaki dan u godini budu cijenjene i poštovane.
???? Predsjednica povjereništva Asocijacije žena Gradskog odbora Tuzla, Azemina Mujkanović, kao inicijator ovog okupljanja kaže da se, kao i obično okupio veliki broj dobro raspoloženih žena. Prednost ovakvih okupljanja ogleda se u tome da se žene različitih društvenih statusa, zanimanja i interesovanja, upoznaju, razmjenjuju mišljenja i u konačnici druže i pomažu međusobno.
Zahvalila se prisutnim članicama stranke na dosadašnjem radu, te ih pozvala na buduće zajedničke aktivnosti i između ostalog kazala da je Gradski odbor PDA TUZLA na čelu sa predsjednikom povjereništva Emirom Šahovićem, prepoznao ovakva dešavanja kao pozitivan aktivizam.
Kao i do sada, bilo je lijepo, veselo i opušteno.
Radujemo se novom susretu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !