Održana III redovna sjednica Izvršnog odbora Povjereništva PDA Tuzla

Predsjednik Povjereništva GO PDA Tuzla Emir Šahović je na početku sjednice dao riječ Generalnom sekretaru Samiru Imamoviću koji je prisutne upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, učešću Pokreta demokratske akcije u pregovorima oko formiranja vlasti na višim nivoima.
Generalni sekretar je u svom izlaganju članovima Izvršnog odbora pojasnio trenutni položaj PDA, kao ravnopravnog partnera među strankama okupljenih oko ideje Evropskog puta Bosne i Hercegovine, te ekonomskog prosperiteta BiH.
“Pokret demokratske akcije Gradski odbor Tuzla nastavlja sa provođenjem svojih programskih ciljeva i zadataka u političkom kapacitetu koji posjeduju na svim nivoima vlasti i kao politički pokret neće iznevjeriti obećanja data građanima, te da istupi pojedinaca ne utiču na nastavak zaštite općih interesa. Gradski odbor Tuzla ostaje u punom sastavu i sa zanimanjem čeka i prati dnevno politička dešavanja koja će u konačnici proizvesti formiranje vlasti koju ovaj narod zaslužuje i koja će napokon početi da radi u interesu građana.” riječi su predsjednika Povjereništva PDA Tuzla Emira Šahovića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !