Četvrta redovna sjednica Izvršnog odbora

Predsjednik Povjereništva GO PDA Tuzla Emir Šahović je, obrativši se prisutnima, ustvrdio da je rukovodstvo PDA Tuzla bez sumnje u istom sastavu kao i prije izbora, te da održavajući kontinuitet sjednica i prenošenjem informacija pogoduje stabilnosti projekta i razvijanju pozitivne priče u Gradu Tuzla.
Na početku sjednice predsjednik je dao riječ Generalnom sekretaru Samiru Imamoviću koji je prisutne upoznao sa aktuelnom političkom situacijom te učešću Pokreta demokratske akcije u pregovorima oko formiranja vlasti na višim nivoima.
“Pokret demokratske akcije Gradski odbor Tuzla nastavlja sa provođenjem zadatih ciljeva te sa zanimanjem čeka i prati dnevno politička dešavanja koja će u konačnici proizvesti formiranje vlasti i na federalnom nivou, vlasti koju ovaj narod zaslužuje i koja će napokon početi da radi u interesu građana. Do tada, njegujemo međuljudske odnose i relaksiranu prijateljsku atmosferu među našim vrijednim članovima kao i u Asocijaciji žena i Asocijaciji mladih.”- riječi su predsjednika Povjereništva PDA Tuzla Emira Šahovića.
Na sjednici se raspravljalo i o predstojećim prijevremenim izborima za gradonačelnika Tuzle.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !