Saopštenje za javnost GO PDA Tuzla: Pozivamo političke manipulatore “defa” da budu odgovorni

Povodom aktuelnih političkih dešavanja na području grada Tuzle, te dezavuisanja javnosti od strane male i antropološki teške grupice političkih privjesaka koji dolaze iz stranke koja podsjeća na muzički instrument iz porodice udaraljki, poručujemo da je njihova emocionalna manipulativnost kod građana davno prepoznata.

Svima je poznato da je ideologija “defa”, ideologija manipulacije bazirana na šablonizmu i papagajizmu, te vaša obraćanja nisu ništa drugo osim psihopatološka osjetljivost. Morate se pomiriti sa činjenicom da nikada nećemo pristati i biti pod istim krovom i naravno da ne možete računati na našu podršku na lokalnom nivou, koju ste željno očekivali.

Uzalud vam trud koji preko pojedinaca ulažete da dobijete podršku Gradskog odbora PDA Tuzla, a licemjerna politika “defa” sigurno nikada neće imati sluha kod nas. Zato, preporučujemo da politički “klimaks” u kojem se nalazite ublažite korisnim radom za građane Tuzle i Tuzlanskog kantona i da konačno shvatite da ste dio vlasti od koje građani Tuzle nemaju nikakve koristi. Na kraju, zbog vaše osjetljivosti, želimo sa ponosom naglasiti da je naša centrala u gradu Tuzli, a opet vaš sindrom “karaule” možete ublažiti sa vlastitim JA, a ne SA.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !