Asocijacija žena: Druženje povodom Dana žena

Već tradicionalno, druženje Asocijacije žena Pda Tuzla upriličeno povodom 8.marta “Dana žena” proteklo je u veselom raspoloženju naših članica, uz večeru i muziku uživo.
???? Predsjednica Asocijacije žena Gradskog odbora Tuzla, Sanela Jurišić, kao inicijator ovog okupljanja kaže da se, kao i obično okupio veliki broj dobro raspoloženih žena. Prednost ovakvih okupljanja ogleda se u tome da se žene različitih društvenih statusa, zanimanja i interesovanja, upoznaju, razmjenjuju mišljenja i u konačnici druže i pomažu međusobno.
U svom kratkom obraćanju ovom skupu ljepote i pozitivne energije, predsjednica Jurišić je pozdravila prisutne, poželjela im opušteno i veselo druženje. Zahvalila se prisutnim članicama stranke na dosadašnjem radu, te ih pozvala na buduće zajedničke aktivnosti i između ostalog kazala da je
Gradski odbor PDA TUZLA na čelu sa predsjednikom povjereništva Emirom Šahovićem i generalnim sekretarom PDA BiH Samirom Imamovićem, prepoznao ovakva dešavanja kao pozitivan aktivizam te iznenadio prisutne posjetom.
Skupu se i obratio Predsjednik povjereništva GO PDA Tuzla poželjevši svim prisutnim ženama sretan praznik te još jednom naglasio da su žene zaista stub ovog društva te da je njegova želja da svaki dan u godini budu cijenjene i poštovane. Prilikom ulaska u salu prisutnim članicama je predsjednik Šahović uručio cvijeće, na čemu se zahvalila predsjednica Asocijacije žena PDA GO Tuzla, Sanela Jurišić, organizatorica ovog skupa.
Kao i do sada, bilo je lijepo, veselo i opušteno.
Radujemo se novom susretu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !