Izvršni odbor Asocijacije mladih

⬆️ Sjednicom je predsjedavao predsjednik Emir Šahović.
⬆️ Prisustvo Generalnog sekretara PDA BiH Samira Imamovića, koji je prisutne članove izvijestio o aktuelnim političkim dešavanjima, doprinijelo je boljem razumijevanju trenutnih zbivanja koja se tiču Pokreta demokratske akcije. Članovi Izvršnog odbora imali su priliku postaviti pitanja i dobiti odgovore te dati bezrezervnu podršku odlukama rukovodstva stranke.
⬆️ Ovom prilikom predsjednik Emir Šahović je obavijestio prisutne o do sada provedenim aktivnostima uobličenim u Izvještaj o radu Asocijacije mladih za 2021. godinu.
Takođe, usvojen je Plan i program rada za 2022. godinu.
⬆️ O dosadašnjem radu i zalaganju članova Izvršnog odbora predsjednik AM PDA GO Tuzla je dao pozitivno mišljenje te zamolio prisutne da nastave još jačim tempom u godini koja je izborna.
“Asocijacija mladih je vrlo bitan segment Pokreta demokratske akcije. Naš rad se zasniva na društveno prihvatljivim i za društvo bitnim aktivnostima. Nastavit ćemo provoditi politiku socijalne osjetljivosti i aktivizma mladih ljudi. Pokušat ćemo, na svoj način, približiti programske ciljeve PDA mladim ljudima sve do momenta kada naše djelovanje postane brend lokalne zajednice.”- naglasio je predsjednik AM PDA GO Tuzla Emir Šahović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !