Šićki Brod: Radni sastanak mjesnog ogranka

U četvrtak 18.novembra održan je radni sastanak MO PDA Šićki Brod.
U ime GO PDA Tuzla sve prisutne je pozdravio potpredsjednik Miralem Softić, koji je predstavio dosadašnji, ali i planove za budući rad.
Vehid Mehmedinović, koordinator radne grupe kojoj pripada ovaj ogranak prisutne članove je upoznao o zadacima koji su pred njima u narednom periodu, kao i ulozi koordinatora u boljem funkcionisanju ogranka.
Naglasio je da je reevidencija članstva nešto na ćemu će se kontinuirano raditi, i istakao da je evidentan dolazak novih članova u ovaj mjesni ogranak.
Adnan Suljić, predsjednik MO PDA Šićki Brod, rekao je da je u posljednjih nekoliko mjeseci prisutno jačanje ogranka kroz nove članove koji iskazuju želju za aktivizmom.
Na sastanku se govorilo i o planu rada ogranka za naredni period. Bilo je riječi i o aktivnostima Gradskog odbora PDA Tuzla.
Sanela Jurišić, predsjednica Asocijacije žena, u svome obraćanju fokus je stavila na značaj žena u radu mjesnog ogranka. Prisutne je upoznala sa radom i aktivnostima Asocijacije.
Sastanku u ogranku Šićki Brod ispred rukovodstva su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora Semir Osmanović i Almir Pirić.
Pored predsjednice AZ, sastanku je prisustvovala i Džejna Bačić, članica IO AŽ PDA Tuzla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !