Formirano Povjereništvo MO Brčanska malta

U prostorijama Gradskog odbora PDA Tuzla u četvrtak 14.oktobra održana je konstituirajuća sjednica Povjereništva mjesnog ogranka Brčanska malta.
Semir Osmanović,koordinator radne grupe koja je zadužena za Brčansku maltu naglašava da je formiranjem ogranka na Brčanskoj malti Gradski odbor dodatno infrastrukturalno ojačao.
– Jedan od zaključaka Izvršnog odbora jeste da formiramo rukovodstvo ogranka na Brčanskoj malti. To usmo uspješno priveli kraju. Gradski odbor infrastrukturalno jačamo.Za predsjednika povjereništva Brčanska malta imenovan je Anes Đulović – kazao je Osmanović.
Sastanku su prisustvovali i Sanela Jurišić – predsjednica Asocijacije žena, kao i Emir Šahović – predsjednik Asocijacije mladih.
Oni su prisutne članove sa Brčanske malte upoznali sa radom i aktivnostima svojih asocijacija i naveli da se raduju što će od sada i članovi iz MO Brčanska malta aktivno sudjelovati u radu i aktivnostima asocijacija žena i mladih.
Iskazano je zadovoljstvo što će sada asocijacije žena i mladih aktivno djelovati i na Brčanskoj malti sa svojim rukovodstvom.
Koordinator Semir Osmanović rukovodstvo novoformiranog ogranka Brčanska malta informisao je i o radu Gradskog odbora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !