Neprincipijelna DF u paničnom napadu

Podanička i više puta iskorištena Demokratska fronta (DF) u Tuzli nema ništa drugo da ponudi osim propalih kadrova i služenja SDA pa sve što zna je da bazira svoja saopštenja i govor mržnje prema onima kojih se plaše. Ovo nije prvi put da se propala stranka zbog svojih promašaja i služenja, te štokholmskog sindroma pokušava opravdati napadima na PDA.
DF već godinama nema ništa ponuditi osim svog već propalog predsjednika koji je nakon treće prevare građana BiH postao personifikacija varanja ljudi koji kako god da glasaju za promjenu – dobiju SDA.
Ti i takvi bi da našim građanima i tuzlanskoj PDA sole pamet.
Hipokritska i neprincipijelna stranka DF poznata među građanima Tuzle kao politički privjesak SDA, uzaludno pokušava svoj nerad, kadrovske promašaje i porodični biznis sakriti dezavuisanjem javnosti. Bez obzira sa koje strane krenuli, da li od početka njihovog pozicionog djelovanja ili od 13 mjeseca koliko su na vlasti u TKa, dolazimo na isto, a to je da se radi o populističkoj stranci desnog centra kojima su mjerljivi indikatori nepoznanica, a stranka iz ulice Mehmeda Spahe zakletva.
Građani ove zemlje prepoznaju vaše lažno predstavljanje, a da ste u stanju zbog ličnih interesa prodati se i crnom “đavlu” neoboriva je činjenica.
Za početak, pokušajte raditi u interesu građana Tuzle, a ne u ime centara moći iz Sarajeva.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !