Druga redovna sjednica Gradskog odbora

Druga redovna sjednica GO PDA  Tuzla održana je u četvrtak 16.augusta. Na početku sjednice doc.dr.sc.Senad Mehmedinović, predsjednik GO, podnio je izvještaj o realizovanim aktivnostima.

– Želim da čestitam i zahvalim Asocijaciji žena i Asocijaciji mladih na dosadašnjem radu i aktivnostima. Sretan sam što Tim za zdravstvo AM već mjesec dana realizuje akciju Mjesec zdravlja, gdje naši građani imaju priliku da besplatno izmjere šećer i krvni pritisak. Pozivam sve naše članove da nastave sa promocijom stranke u narednom periodu i aktivnostima na članstvu – rekao je Mehmedinović, koji je članovima gradskog odbora podnio i izvještaj o presjeku stanja članstva po mjesnim ograncima.

Predsjednica Asocijacije žena i gradska vijećnica Hidajeta Jarčević govorila je o dosadašnjim aktivnostima Asocijacije žena. Naglasila je da članice svakoga 11. u mjesecu pružaju punu podršku majkama Srebrenice, i da članice kontinuirano rade na evidenciji članstva.

Faruk Durmić,potpredsjednik AM PDA Tuzla, podnio je izvještaj o aktivnostima mladih u proteklome periodu.

Potpredsjednik GO i gradski vijećnik Miralem Softić govorio je o ulozi i značaju biračkih odbora, posmatrača i aktivista na dan izbora.

Naglasio je da su birački odbori jedan ozbilajn posao kojem treba pristupiti temeljito i detaljno.

O biračkim odborima, posmatračima i aktivistima govorila je i Senada Šahović, članica IO GO i predsjednica MO Batva. Prisutnima je detaljno objasnila sve pojedinosti koje su važne za biračke odbore i izborni dan.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !