Asocijacija mladih : Organizovana Instruktivna nastava

Asocijacija mladih PDA Tuzla organizirala je instruktivnu nastavu iz matematike, fizike i hemije za svršenike srednjih škola koji u utorak 6.jula polažu prijemne ispite na fakultetima tuzlanskog Univerziteta.
Ovaj projekat ima za cilj pomoći budućim brucošima da utvrde gradivo iz matematike, fizike i hemije i na taj način olakšaju sebi što uspješnije polaganje prijemnih ispita.
-Održali smo nastavu iz matematike i hemije te na kraju i iz fizike zahvaljujući profesorici Emini Demirović. Upoznali smo buduće studente sa konkursnom procedurom i pripremi za testiranje, tako da će im to mnogo pomoći i olakšati polaganje prijemnih ispita. Drago nam je da postoji interesovanje i želim naglasiti da nismo pravili razliku i primili smo sve mlade ljude bez obzira na stranačku pripadnost – kazao je predsjednik Asocijacije mladih GO PDA Tuzla Emir Šahović.
Asocijacija mladih PDA GO Tuzla još jednom izražava svoju zahvalnost prema profesorima, Emini Demirović i Jasminu Mehmedović, koji su svojim volonterskim radom pomogli mladim ljudima da što spremniji krenu u dalje školovanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo Vas da ugasite Vaš ADBLOCKER !